Jak daleko je Lake Berryessa od Sacramento?
Jak daleko je Lake Berryessa od Sacramento?

Video: Jak daleko je Lake Berryessa od Sacramento?

Video: Jak daleko je Lake Berryessa od Sacramento?
Video: Горный Алтай. Агафья Лыкова и Василий Песков. Телецкое озеро. Алтайский заповедник. 2024, Smět
Anonim

Jděte na východ po 128, abyste se dostali do Markley Cove, nebo na sever Jezero Berryessa západní břeh. z Sacramento oblasti, vezměte Interstate 80 na západ na Interstate 505 a pak jděte na sever do Winters. Na Winters zamiřte na západ po dálnici 128 do Jezero Berryessa.

Dostat se do Jezero Berryessa.

Sacramento*
Miles 43
hodiny 1
Min. 03

Také se zeptal, je jezero Berryessa nebezpečné?

Zpráva se umístila Jezero Berryessa jako nejvíce nebezpečné jezero v severní Kalifornii na základě počtu nehod, zranění a úmrtí souvisejících s plavbou v roce 2003.

Kam vedle nahoře vede díra jezera Berryessa? Toto je 'Sláva Otvor ' na Jezero Berryessa . Oficiálně je jeho název 'Morning Glory Spillway' otvor je vlastně unikátní přeliv pro jezero a přehrada Monticello. Když hladina vody stoupne nad 440 stop, voda se začne rozlévat dolů otvor a do Putah Creek, stovky stop níže.

Otázkou také je, jaká je záhada díry v jezeře Berryessa v Kalifornii?

Tady je tajemná díra v jezeře Berryessa v Kalifornie . Není to nadpřirozený vír, ústa démona ani portál do pekla nebo čtvrté dimenze. Ta strašidelná věc vás do toho pravděpodobně také nevcucne. Je to jen opravdu velký odtok zvaný přeliv.

Jak daleko je Lake Berryessa od Napa?

Jezero Berryessa je asi 45 minut jízdy od Napa podél venkova, tobogán CA 121-Sever. Pokud jste na návštěvě Napa Údolí a pobývají Upvalley, můžete také dosáhnout Jezero Berryessa z Rutherford podél CA-128 E.

Doporučuje: